Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

                                                                                                                  

 Bemutatkozás - "A gondolattól az első termék értékesítésig"

Az Agrowood Kft. és elődei immáron több éve tevékenykedik aktívan a hazai faiparban, melyet a 2011-es évben bővítettünk műanyag és kőipari megmunkáló gépekkel. Termékeink a megmunkálás teljes területét lefedik. Németországban és Olaszországban gyártott kiváló minőségű faipari és egyéb gépeket értékesítünk a hazai piacon. Mérnöki és közgazdász végzettséggel, valamint valós üzemi tapasztalattal próbáljuk segíteni a hazai kis- és középvállalatok technológiai fejlődését. Elsősorban megpróbálunk olyan jövőbe mutató fejlesztési lehetőségeket megtalálni az üzemek számára, amelyek a mai helyzetben ésszerűen megvalósítható, és a maximális hatékonyságot biztosítják a vállalatok számára. Csökkentve a gyártási költségeket, mindemellett szem előtt tartva a rugalmasságot és a munkaerő optimalizálást. Mind a hazai piacon, mind pedig a külpiacokon, az Agrowood Kft. üzleti törekvése az, hogy megbízóinak komplett szolgáltatást nyújtson. A megrendelést megelőzi az ügyfél részletes tájékoztatása a gépekről, optimális technológiákról, gyártási szoftverekről, és igény szerinti tanácsadás pályázati lehetőségekről, és a finanszírozási fajtákról kapcsolatosan. Ezután kerül sor a tervezésre és az ajánlat elkészítésére, majd az újbóli egyeztetésre a részletekről, amit a gyártás, majd a végső beüzemelés követ. A beüzemelés pillanata egy kapcsolat kezdetét jelenti számunkra, feladatunk a gép hosszútávú működtetése, és folyamatos karbantartása. A piacon elvárás a kifogástalan, korrekt minőség, és a szállítási határidő pontos betartása.
A külföldi piacokon a magas minőségi követelmény pozitívan hat vissza a hazai piacra kidolgozott termékeinkre is, hiszen a pontos, precíz és megbízható munkavégzés természetessé válik.

Az Agrowood Kft. 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdona, akik aktívan részt vesznek a cég mindennapi működésében, és irányításában. Már alapításkor tudatos döntést hoztunk, a hitelesség és a minőség mellett köteleztük el magunkat. Ezek a kulcsszavak határozták meg, és határozzák meg a jövőben is kapcsolatunkat partnereinkkel.