Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tajfun

Tajfun

Tajfun Planina gyár Szlovéniában található, és híres erőgépek, erdészeti gépek, valamint erdészeti berendezések gyártásáról. A vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fafeldolgozó gépek terén, és kiváló minőségű termékeket kínál az erdészeti ágazat számára. 

A Tajfun Planina gyár fő profilja a erdészeti gépek, mint például erőteljes farönkösvágógépek, erdészeti daruzók, tűzifa előkészítő gépek, tűzifa hasítók, valamint egyéb erdészeti berendezések és tartozékok gyártása. Ezek a gépek széles körben elismertek a szakmai körökben a kiváló minőségük és hosszú élettartamuk miatt.

A vállalat kiemelt figyelmet fordít a termékei folyamatos fejlesztésére és innovációra, hogy lépést tarthasson az ipar fejlődésével és az ügyfél igényeivel. Emellett a Tajfun Planina gyár rendkívül elkötelezett a környezetvédelem iránt, és olyan erdészeti gépeket tervez és gyárt, amelyek kímélik a természetet és hatékonyan segítik a fafeldolgozó munkafolyamatokat.

Az ügyfélszolgálat és a támogatás szintén kiemelt fontossággal bír a Tajfun Planina vállalatnál. Az ügyfelek számára széles körű támogatást nyújtanak a termékek kiválasztásától kezdve egészen az utógondozásig, hogy biztosítsák a gépek hosszú élettartamát és hatékony működését.

Összességében a Tajfun Planina gyár a megbízhatóságot, minőséget és innovációt képviseli az erdészeti gépek gyártásában. Az elkötelezettségük a kiváló minőségű termékek és a környezetvédelem iránt, valamint az ügyfélközpontú szemléletük révén a Tajfun Planina vállalat vezető szerepet tölt be az erdészeti gépek iparágában.

A Tajfun vállalatot 1967-ben alapították Szlovéniában. Értékesítési hálózattal a világ több mint 50 országában rendelkezik, hatékony szolgáltatásokkal és értékesítés utáni támogatással is átfogó megoldásokat kínálnak az erdészet területén.
Alapvető gyártási programjuk magában foglalja az egy- és kétdobos erdészeti csörlőket, vágó- és hasítógépeket, mobil erdészeti felvonókat, traktor darukat, és az erdészeti pótkocsikat.
Teljes mértékben ellenőrzik a gyártási funkciókat és a termékeket, és minden követelménynek, a nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak is megfelelnek. A legkorszerűbb CNC gépekkel és a legmodernebb technológiával, számítógép által vezérelt rendszerekkel, lézervágók és érzékelők használatával fejlesztik folyamatosan a termékek gyártásának folyamatát.

TAJFUN - gyártó honlapja           

Rendezés: